Politiek Café, Café Sligting, Overveen

Energietransitie, iedereen krijgt ermee te maken. Daarom organiseert VVD Bloemendaal-Heemstede twee politiek cafés met als eerste thema: INNOVEREN IN DE ENERGIETRANSITIE: UITDAGINGEN EN KANSEN


 
Geert van der Wouw (Vice President Shell Ventures) en Annemarie Manger (Director Sustainability & HSEQ, Tata Steel) gaan in gesprek over dit belangrijke onderwerp, met elkaar en de aanwezigen. Gespreksleider is Caroline van Dullemen (Socioloog, docent Politicologie aan de VU Amsterdam.). 
Geert van der Wouw geeft zijn visie op de mogelijkheden en kansen voor Nederland op het gebied van energietransitie. 
Annemarie Manger vertelt over de ontwikkelingen en uitdagingen voor Tata Steel ten aanzien van energietransitie, de circulaire economie en klimaatneutraal staal maken. Zij doet dit als eindverantwoordelijke Duurzaamheid en HSEQ (Health, Safety, Environment en Quality) van het bedrijf. 
Na de inleidingen kunnen de aanwezigen onder leiding van Caroline in gesprek met Geert en Annemarie. Dus, save the date en kom 2 maart naar het politiek café van VVD Bloemendaal-Heemstede in Café Sligting in Overveen. Maandag 2 maart 2020, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) 
Café Sligting 
Zijlweg 18 
2051 BB Overveen