Albertine Zoetmulder-Sanders nieuwe fractievoorzitter VVD Bloemendaal

Albertine maakt al 4 periodes deel uit van de fractie en heeft diverse functies vervuld. Zij was de afgelopen periodes lid van de commissie grondgebied en daarvoor van de commissie samenleving. Zij heeft zich met veel energie ingezet voor Bloemendaal en signalen uit de samenleving vertaald in besluiten van de gemeenteraad.

Nico is verheugd dat Albertine het stokje overneemt. Hij is ervan overtuigd dat zij de juiste ervaring heeft om deze taak te kunnen vervullen en ook dat zij samen met de fractie het liberale VVD geluid goed zal laten horen.

Albertine reageert: “Ik vind het een eer dat ik door de fractie tot voorzitter ben verkozen en hun vertrouwen heb gekregen. Ik heb natuurlijk veel ervaring als fractielid en heb verschillende manieren van functioneren van de fractie en van leidinggeven eraan meegemaakt. Ik wil graag intensief samen met de andere fractieleden optrekken, waarbij iedereen zijn rol zal krijgen. We hebben een mooie mix van oude en nieuwe leden en samen gaan we er 4 mooie jaren van maken. We willen ook inzetten op een goede samenwerking met de coalitie en de andere raadsleden in de raad. De fractie zal naast het werk in de raad ook zichtbaar zijn naar haar achterban en de organisaties in Bloemendaal. ”

Ook het VVD bestuur staat helemaal achter het besluit van de fractie. Rob Scholte, voorzitter van de lokale VVD, stelt: “Wij zijn erg blij dat Albertine deze klus op zich wil nemen en zijn er van overtuigd dat zij de fractie tot een hecht team zal smeden. Wij wensen haar veel succes en zij krijgt onze volle steun.”

Rob Scholte, voorzitter VVD Heemstede-Bloemendaal