Samen onze mouwen opstropen en aan het werk voor U!

  

Lijsttrekker Nico Heijink is trots op het nieuwe team: “Een mooi mix van ervaring en vernieuwing. Alle kandidaten willen met hart en ziel aan het werk om de gemeente Bloemendaal elke dag nog een beetje mooier te maken. De prachtige kernen die Bloemendaal vormen verdienen een stabiel en krachtig bestuur. Samen met deze bekwame en frisse ploeg VVD  kandidaten kunnen en willen wij ons daarvoor maximaal in blijven zetten.”

Op plek twee staat huidig raadslid Albertine Zoetmulder: “Ik vind het leuk onze inwoners de weg te wijzen in het gemeentelijk apparaat. Op die manier weet ik ook goed wat er speelt en vind het belangrijk dat te vertalen in goed beleid.” Nieuwkomer Annemieke Kwaaitaal staat op plaats drie: “Ik maak mij sterk voor duurzaamheid, veiligheid en een betere bereikbaarheid voor onze inwoners”. De nummer vier is raadslid Rolf Harder: “Ik wil graag blijven organiseren wat de Bloemendaalse samenleving vraagt en leveren wat er verwacht wordt, dienstbaar en nadrukkelijk zonder bestuurlijk gedonder”. Raadslid Wim Brussaard neemt de vijfde plaats in: “de inwoners van onze vijf dorpen wonen fijn in een groende omgeving met goede voorzieningen en blijf mij hiervoor keihard inzetten.” Carla Meyer staat op plaats zes: “Ik zou willen dat we al onze slimheid in de gemeenteraad om kunnen zetten naar wijsheid in alle besluitvorming.” Sander van Rij is voor het eerst verkiesbaar en nummer zeven: “Samen vormen we een goed team met een frisse blik waarmee blijven we werken aan een nog beter Bloemendaal.” Tevens nieuw op de lijst is Carin Prins op plaats acht: “Bloemendaal gaat mij aan het hart, met elkaar wil ik het verschil kunnen maken.”

De VVD Bloemendaal zet in op een zelfstandige gemeente, veiligheid, goede bereikbaarheid zonder Duinpolderweg, gezonde financiën met zo laag mogelijke lasten, leefbare kernen, duurzaamheid, goede voorzieningen en hoogstaande dienstverlening met normale verhoudingen in het gemeentebestuur. Nico Heijink: “Met alleen maar klagen en geruzie los je helemaal niets op. Wij zoeken nadrukkelijk de verbinding met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en collega’s. Wij zoeken permanent naar oplossingen waar draagvlak voor is.”

 

 

Contactpersoon:              Rolf Harder 06-54211768

Foto:                                  Judith Cappon Fotografie (rechtenvrij te plaatsen met naamsvermelding)