Statushouders: Omwonendenavond Landgoed Dennenheuvel en inloopavond

Gesprek met omwonenden landgoed Dennenheuvel

De gemeente bespreekt op 22 januari  van 19.30-21.00 uur in het Dorpshuys Bloemendaal met direct omwonenden van Landgoed Dennenheuvel de verschillende scenario’s en de voorwaarden die nodig zijn om tijdelijke opvang van statushouders zo vorm te geven dat het past in de omgeving. De omwonenden ervaren immers de meeste impact en zijn essentieel voor het laten slagen van de tijdelijke opvang. We vragen de omwonenden om zich aan te melden via onderstaand aanmeldingsformulier en de uitnodiging mee te nemen naar de bijeenkomst.

Aanmeldingsformulier bijeenkomst omwonenden 22 januari

Inloopavond 25 januari voor inwoners van Bloemendaal en Santpoort Zuid

Op 25 januari, van 19.00-20.30 uur is er een inloopavond voor inwoners van Bloemendaal en Santpoort Zuid op het gemeentehuis in Overveen. Mensen die vragen hebben, ideeën of hun zorgen willen bespreken zijn van harte welkom.

Inwoners van Bloemendaal en Santpoort Zuid

We informeren alle inwoners van Bloemendaal via www.bloemendaal.nl/statushouders, de media, social media over de actuele ontwikkelingen rondom de opvang van statushouders op landgoed Dennenheuvel. De inwoners van Santpoort Zuid worden ook op de hoogte gehouden via www.velsen.nl

Stakeholdersanalyse

We hebben gesprekken gevoerd met betrokken partijen zoals het CJG, de buurtvereniging Bloemendaal Noord, de huisarts, de Theresiaschool, De Arkgemeenschap om te horen welke zorgen, belangen en ideeën er leven en welke zaken wij moeten weten. De informatie nemen we mee in de realisatiefase.